Martijn Pennekamp – Succesvol starten als ZZP-er

Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl is terug in de studio. Vandaag praten we met hem over wat je als startende ondernemer moet doen om goed voorbereid als zzp-er aan de slag te gaan. Bijna 50% van startende ondernemers moet binnen vijf jaar als stoppen! Wat is hier de oorzaak van en wat kan jij doen om dit te voorkomen? Wat zijn de 6 P’s en op welke manier geef jij daar invulling aan? Naast kennis van je product en energie om als ondernemer aan de slag te gaan zijn er ook nog een aantal administratieve en juridische zaken waar je als zzp-er bij stil moet staan. Martijn geeft in deze Visie handige handvaten om succesvol te starten.

Meld je gratis aan​!

Op de hoogte blijven van nieuwe tips, video’s & webcast’s? Meld je dan nu gratis aan en wij laten je weten wanneer er nieuwe Visies zijn geplaatst.

Volg ons op social media

     

Stel je vraag

Zit je met ondernemersvragen, problemen of uitdagingen, stuur je vraag dan in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord, of geef in de poll aan welke vraag jij beantwoord zou willen zien.

Partners
Visie op Ondernemen is een initiatief van Het Dagdeel & Full Motion Media