Henriëtte Veenstra
Ikonderneemhet.nl

Al ruim 10 jaar helpt Henriëtte Veenstra zzp’ers in Nederland met hun groei. Vele zzp’ers zijn inmiddels op basis van hun aanpak succesvol gestart of doorgegroeid. Hun geheim? Zzp’ers verbinden met elkaar, kennis delen en zakendoen. Waar? Op Ikonderneemhet.nl!

Ikonderneemhet.nl is een digitaal ondernemersplatform. Alles om te groeien vind je daar: een groot netwerk, potentiële klanten, kennis over ondernemen, bijeenkomsten en zelfs opdrachten. Alles wat je er vindt, is door ondernemers geplaatst en gedeeld. Actief meedoen en elkaar helpen met groeien is het motto. De groei van elke zzp’er begint op Ikonderneemhet.nl!

Meld je gratis aan​!

Op de hoogte blijven van nieuwe tips, video’s & webcast’s? Meld je dan nu gratis aan en wij laten je weten wanneer er nieuwe Visies zijn geplaatst.

Volg ons op social media

     

Stel je vraag

Zit je met ondernemersvragen, problemen of uitdagingen, stuur je vraag dan in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord, of geef in de poll aan welke vraag jij beantwoord zou willen zien.

Partners
Visie op Ondernemen is een initiatief van Het Dagdeel & Full Motion Media