Elvira Oskam
Pinky Pineapple

Met Pinky Pineapple is het mijn missie ondernemende vrouwen te helpen bij hun doorbraak naar the next level van zichtbaarheid en succes op Instagram. Ze daar het podium te bieden wat ze verdienen!

Dit doe ik door het geven van workshops, maatwerk adviezen en coaching trajecten waarbij ik ze o.a. help bij het vormen van een glasheldere marketing strategie en een passende branding. Ik ga niet voor die willekeurige like maar ik ga voor die consistente volgers die iedere dag weer opnieuw benieuwd zijn naar wat zij te bieden hebben!

Want wanneer je als ondernemer keihard werkt aan het realiseren van een succesvolle business, dan is het wel zo prettig als je weet hóe je jouw doelgroep kunt bereiken en ze om kunt toveren in trouwe klanten. Sterker nog; in jouw grootste fans!

 

Meld je gratis aan​!

Op de hoogte blijven van nieuwe tips, video’s & webcast’s? Meld je dan nu gratis aan en wij laten je weten wanneer er nieuwe Visies zijn geplaatst.

Volg ons op social media

     

Stel je vraag

Zit je met ondernemersvragen, problemen of uitdagingen, stuur je vraag dan in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord, of geef in de poll aan welke vraag jij beantwoord zou willen zien.

Partners
Visie op Ondernemen is een initiatief van Het Dagdeel & Full Motion Media